Újra Damaszkuszban

2008.09.24. 19:11

Na, amint látjátok most feltettem az összes eddigi irományomat, úgyhogy van mit olvasni hehe. Most már jó újra itt, az első két nap volt nehéz visszaszokni Tartus után, de azért nem felejetettem el, hogy mennyire szeretem Damaszkuszt is. Jó kis hely ez, jó itt lenni. De azért, ha minden jól megy a jövő héten még fellátogatunk a várhoz, végülis még lenne egy hetünk dolgozni. És azért kár lenne kihagyni, olyan soká lesz rá lehetőség legközelebb. Most megpróbálok csinálni egy képtárat, hogy az is legyen, ide azt hiszem túl hosszadalamas lenne feltöltögetni. Remélem otthon mindenki él még, minden rendem, mindenhol. Csók mindenkinek :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://hinnye.blog.hu/api/trackback/id/tr39679826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Captain Crappy 2008.09.24. 20:49:10

Hijja!

Örülünk, h ilyen jól érzed magad, meg annak is, hogy elkezdtél posztolni végre hehh. A munkásaitok igen érdekes figuráknak tűnnek, nem akarsz még róluk írni? Ja, Tüskének átadtam az üdvözletedet, Maróthnak viszont még az árnyékát sem láttam idén. Pußa:
-l-

itthonhagyottak 2008.09.27. 15:36:41

Nagyon jó volt kiérezni a szavaidból, hogy mennyire jól érzed magad! Bár hiányzol, de azért jobb így! Bizony, itthon elég unalmas lehetett az életed a mostanihoz képest:-( Legalább feltöltődsz!
süti beállítások módosítása